vv8, valóvilág videó, vv

Tóth Gabi az X-Faktor mentora | + Videó •   
 • vv8, valóvilág videó, vv

  Tóth Gabi ismét az X-faktor mentorai között | Videó


  versenyzők

  Habár az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának zsűrije megfiatalodott, még így is a 28 éves Tóth Gabi az X-Faktor legfiatalabb mentora.


  Az énekesnőt 2005-ben ismerte meg az ország. A Fekete virág című debütáló lemeze szintén ebben az évben jelent meg, melyhez két videó klip is készült. Pár évvel később, 2011-ben nemcsak jelölték, hanem díjazták is az Elég volt! című dalát. Az év énekesnőjeként, magyar női előadójaként, és klipjeiért számos elismerést zsebelhetett be - Viva Comet, Bravo Otto, valamint Story 5 csillag és Glamour-díjat. Többször kapott színházi felkérést is: 25 évesen például a Győri Nemzeti Színházban alakított egy lecsúszott popsztárt, a Finito című darabban. A vadóc énekesnő több oldalát is megmutatta már a közönségnek. Szerepelt például az RTL Klub Celeb vagyok ments ki innen!, és a Szombat esti láz című műsorában, de ő a ValóVilág és az Éjjel-Nappal Budapest főcímdalának előadója is . Az X-Faktorban pedig idén ül harmadjára a mentori székbe, hogy segítsen 2016-ban is megtalálni azt a bizonyos ’X’-et!  „Az álmom tovább folytatódik! Anno, amikor bekerültem az X-Faktorba mentornak, nem hittem volna, hogy veteránként megmaradok, és tovább folytathatom ezt a csodát! Számomra a 2014-es X-Faktor bebizonyította, hogy csodák léteznek! Nem csak a tehetségben, de megkaptam a szerelemben is! Ezzel olyan erőt és hitet kaptam, amit szeretnék majd a versenyzőknek is átadni!”

   
  Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!


  Kulcsszavak: X-Faktor, 2016, RTL, RTL Klub, kiesett, kiesés, 25 évnél öregebbek, idősebbek, lányok, fiúk, zenekarok, Tóth Gabi, ByeAlex, Puskás Peti, Gáspár Laci, zenekar, énekes, jó hangú, lány, fiú, mentor, szigorú, döntés, muzsika, Ónódi János, Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ham ko Ham, Jaggers, Soulbrakers, Petics Kristóf Dánielfy Gergő, Gurbunov Dmitrij, Jáger Kinga, Vince Aliz Liza, Opitz Barbara, TV, televízió, online adás és közvetítés a műsoron, színpad, élő show, színpad.


  Online, TV, Televízió, közvetítés

  Copyright © A streamek külső forrásból érkeznek, minden más elem az elekozvetites.com tulajdona.