vv8, valóvilág videó, vv

Puskás Peti az X-Faktor mentora | + Videó •   
 • vv8, valóvilág videó, vv

  Puskás Peti az X-faktor mentorai között | Videó


  versenyzők

  A 31 éves mentor, Puskás Peti 2005-ben robbant be a köztudatba, és hamar az emberek szívébe lopta magát. 2007-ben elkészült első albuma, amelyen nemcsak énekesként, de szövegiróként és zeneszerzőként is dolgozott.


  2009-ben a szakmai zsűri döntése alapján Puskás Peti Állítsuk meg a világot című videoklipje érdemelte ki a Comet-gömböt, és őt választották az évad hangjának, illetve a 2014-es Bravo Idolnak. Peti többször kapott színházi felkérést is: első szerepét 2006-ban kapta meg az 56 csepp vér című musicalben, 2009-ben pedig ő alakíthatta a Made in Hungáriacímű filmben Sampont. 2013-ban Puskás Peti és öccse, Puskás Dániel egy új projektbe kezdett, és létrehozták a The Biebers nevű formációt, ami azóta is igen népszerű a fiatalok körében. Peti elmondása szerint a cím nem véletlenül hasonlít Justin Bieber nevéhez, ugyanis ha valaki rákeres a felkapott énekesre, akár az ő számaikat is kidobhatja a kereső. Az énekes egyébként nemcsak a zenei karrierje miatt lehet ismerős a nézőknek, ugyanis az RTL Klub több produkciójában is szerepelt. 2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshowban mérettette meg magát, majd a The Biebers készítette el az RTLII videónapló-sorozatának, a Szelfinek a főcimdalát. Petit legutóbb Istenes Bence főzőműsorában, a Hagyjál főzni!-ben láthattuk, ősztől viszont mentortársaival együtt keresi majd azt a bizonyos ’X’-et!  

  „Felnőtt egy tehetségkutatós generáció, akik már tudnak énekelni, tudnak kamerába pislogni, tudnak kisfilmet készíteni és körbeveszik őket a történetek. Izgalmas feladat lesz kizökkenteni őket ebből, látni, hogyan találnak vissza és ha nem sikerül, hogy tudjuk visszarántani őket. Nem utolsó sorban pedig egy mentor ne csak a kamerák előtt legyen mentor.”

   
  Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!


  Kulcsszavak: X-Faktor, 2016, RTL, RTL Klub, kiesett, kiesés, 25 évnél öregebbek, idősebbek, lányok, fiúk, zenekarok, Tóth Gabi, ByeAlex, Puskás Peti, Gáspár Laci, zenekar, énekes, jó hangú, lány, fiú, mentor, szigorú, döntés, muzsika, Ónódi János, Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ham ko Ham, Jaggers, Soulbrakers, Petics Kristóf Dánielfy Gergő, Gurbunov Dmitrij, Jáger Kinga, Vince Aliz Liza, Opitz Barbara, TV, televízió, online adás és közvetítés a műsoron, színpad, élő show, színpad.


  Online, TV, Televízió, közvetítés

  Copyright © A streamek külső forrásból érkeznek, minden más elem az elekozvetites.com tulajdona.