vv8, valóvilág videó, vv

Gáspár Laci az X-Faktor mentora | + Videó •   
 • vv8, valóvilág videó, vv

  Gáspár Laci az X-faktor mentorai között | Videó


  versenyzők

  Az X-Faktor 36 éves mentora 16 éves korában kezdett el komolyabban a zenével foglalkozni, első sikerét pedig az iskolai Ki Mit Tud?-on aratta. Gáspár Lacit 2004-ben ismerhette meg az ország, és immár több mint 10 éve töretlen sikernek örvend.


  Az énekesnek 2007-ig négy albuma jelent meg, és több szakmai díjat is bezsebelt. Gáspár Laci két VIVA Comet díjat és két Fonogram díjat is magának tudhat, 2005-ben pedig Miniszteri Elismerő Oklevéllel is kitüntették. A népszerű énekes korábban több RTL-es műsorban is feltűnt. 2014-ben a Celeb vagyok ments ki innen! című valóságshow-ban szerepelt, majd a ValóVilág 7-ben, mint zenei producer, így már két évvel ezelőtt belekóstolhatott a mentorság feladataiba. Gáspár Laci ősztől az X-Faktor hivatalos mentoraként keresi majd 2016 legsokszínűbb előadóját.  

  „Hiszek abban, hogy bárki, bárhonnan indul, ha megvan benne a tehetség és a kitartás, akkor bármit elérhet! Kicsit úgy is fogom nézni a versenyzőket,mintha én is ott lennék helyettük,hiszen én is így indultam!”
   
  Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!


  Kulcsszavak: X-Faktor, 2016, RTL, RTL Klub, kiesett, kiesés, 25 évnél öregebbek, idősebbek, lányok, fiúk, zenekarok, Tóth Gabi, ByeAlex, Puskás Peti, Gáspár Laci, zenekar, énekes, jó hangú, lány, fiú, mentor, szigorú, döntés, muzsika, Ónódi János, Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ham ko Ham, Jaggers, Soulbrakers, Petics Kristóf Dánielfy Gergő, Gurbunov Dmitrij, Jáger Kinga, Vince Aliz Liza, Opitz Barbara, TV, televízió, online adás és közvetítés a műsoron, színpad, élő show, színpad.


  Online, TV, Televízió, közvetítés

  Copyright © A streamek külső forrásból érkeznek, minden más elem az elekozvetites.com tulajdona.