Élő Közvetítés | Online Stream

besiktas online stream

Besiktas - Bayern München Sport1 TV online stream

bayern münchen online stream

Bajnokok Ligája, Nyolcaddöntő

2018 március 14. 20:45 | BL | Sport1 TV élő online stream


Most megy a Sport1 Televízión
A mérkőzésről

A Besiktas Bayern München meccset Szerda este élőben a Sport1 TV és a ZDF közvetíti 20:45-től online stream

Semmi nem fog történni, nem aggódom. Ha egy 5-0-át nem tudunk megvédeni, akkor vissza kell vonulnunk." - pokoli hangulat ide vagy oda, Uli Hoeness így summázta az isztambuli út előtt a szerdai esélyeket. A jó formában lévő Bayern számára formalitás, de presztízsmérkőzés is lesz az önbizalmát elveszítő, de hazai pályán bizonyítani vágyó Besiktas elleni találka, az ötgólos hazai győzelem után természetesen a Vodafone Parkból is elhoznák a három egységet Jupp fiai - már csak a német edzőlegenda miatt is, aki egy győzelemmel újabb kategóriában dönthetne BL-örökrekordot (részletek lejjebb). A mester vélhetően változtat majd a csapaton, például esélyes a veszélyeztetett Lewa helyett az egyre jobban beilleszkedő Sandro Wagner, de más, korábban többet mellőzött játékos kezdőtagsága is. A továbbjutás nem kérdés, az viszont igen, hogy kit kapunk majd a péntek déli sorsoláson. Az egyszer biztos, hogy a Besiktasnál jóval

🗣 Sajtótájékoztató:

Senol Günes: Megpróbálkoztunk a továbbjutással, vagy legalább egy izgalmas párharcot átélni, az első meccsen kijött nagy különbség azonban nagyon nem ízlett nekünk. Továbbra is megpróbálunk jó eredményt elérni, a legjobb játékunkat nyújtani. Tudjuk, hogy a Bayern talán a legerősebb keretével utazott ide. Idén búcsúzni fogunk a sorozattól, de jó benyomást akarunk hátrahagyni azzal a céllal, hogy jövőre talán újra visszatérhetünk majd ide.

Ricardo Quaresma: Gratulálni akarok a csapatomnak, hogy a Bajnokok Ligájában sikerült ezt a szintet elérnünk. Nagyszerű csapat nagyszerű játékosai ellen fogunk pályára lépni. Megpróbáljuk élvezni az általunk elért szintet, viszont biztosan kemény meccs vár ránk.

Jupp Heynckes: Egy abszolút topcsapattal mérkőzünk. Tüzes szurkolók fogják a csapatukat ostorozni itt holnap. Az 5-0 ellenére a legmagasabb koncentrációval tudunk pályára lépni, meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést is.

Thomas Müller: Úgy készülünk, mintha 0-0-val kezdenénk. Bátran akarunk játszani és az első meccsen mutatott teljesítményünket akarjuk felvonultatni – még akkor is, ha nem feltétlenül lesz annyi gól, mint az odavágón. Esélyt sem akarunk adni annak, hogy csoda történjen.